Frissen Zalából

2022.11.23. 07:46

Csőtörés Nagykanizsán a Hevesi úton (frissítve)

ZH

Fotós: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Frissítés:

9:19 "Értesítjük Önöket, hogy tegnap délután rendkívüli csőtörés történt Nagykanizsán. A Hevesi Sándor úti, NA 200 mm-es azbesztcement anyagú ivóvíz fővezetéken, több méter hosszú vezeték cserével járó hibaelhárítást kellett elvégezni. A térség ivóvíz ellátását biztosító víztározók a hibaelhárítás ideje alatt leürültek, a vízellátó rendszer érintett zónáiban nyomásesés, illetve a vízellátás szünetelése volt tapasztalható. Kollégáink az éjszaka folyamán, a kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett, a csővezeték kiváltását elvégezték és folyamatosan kapcsolják vissza a szolgáltatást a térségben" - közölte portálunkkal a Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt.

Előzmény: 

7:46 Már kedden, a kora esti órákban megkezdték a helyreállítási munkálatokat, de csak éjjel készültek el, ezért a keleti városrészben a reggeli órákban még mindig nincs víz.

A Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt. közleménye szerint további helyreállítási munkálatokat végeznek Nagykanizsán a Hevesi, Bartók, Liszt, Kodály, Munkás, Rózsa, Csokonai utcákban és a Platán soron. A javítás ideje alatt az érintett utcában a vízszolgáltatás szüneteltetése és nyomáscsökkenés lesz tapasztalható! A karbantartásból adódóan esetlegesen vízelszíneződés is tapasztalható lesz! A víz elszíneződését az ingatlanon belül, a vízvételi helyeken, pár perces vízvétellel tudják megszüntetni.

Fotós: Szakony Attila / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában