Ablakokat is cserélnek majd

2022.10.05. 19:30

Szülői összefogással kapott új tetőt az óvodai homokozó Zalaegerszegen

Szülői összefogás eredményeként kapott új tetőt az udvari homokozó a Kosztolányi téri óvodában; az intézményben hamarosan további felújítás kezdődik.

Arany Gábor

Fotó: Pezzetta Umberto

Erről is szó esett a szerdán délután rendezett kis ünnepségen. Pődörné Hajdu Ibolya óvodavezető az 1,7 millió forint értékű beruházásról elmondta, hogy a festett acél vázszerkezetű, polikarbonát fedésű tetőt az egyik szülő, Tornyos Péter nagylengyeli vállalkozása gyártotta le és állította fel. Az előkészítés pedig Kámán Attila, a környezet rendezése Czupi György érdeme. Pődörné Hajdu Ibolya szólt arról is, hogy hamarosan megkezdődik a kisebbik, 1974-ben megnyílt, lapostetős épületrészben található két csoportszobában a nyílászárók cseréje, a 3,4 millió forint értékű felújítást az önkormányzat finanszírozza, és a szülők ehhez is hozzájárulnak. Az öt csoportban 115 gyermeket fogadó óvoda 1963-ban átadott főépületének teljes körű energetikai korszerűsítése a nyílászárók cseréjével együtt még 2014-ben megtörtént, tette hozzá.
A házi ünnepségen részt vett Balaicz Zoltán polgármester, aki köszöntőjében kifejezte elismerését az összefogásért, amivel a felújítás megvalósult. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában