Állatmenhelyi sorsok

2022.10.16. 08:00

Ezek a Bogáncs Állatmenhely tündéri cicái mind gazdira várnak (videó)

Állatmenhelyi sorsok sorozatunkban most a gazdára váró macskáké a főszerep.

Józsa Zsuzsa

Fotó: Fehér Márk

Talán kevesen tudják, hogy a Bogáncs Állatmenhelyen van egy külön macskaház is, ahol a legkisebb cirmosoktól a nagyobb selyemszőrűig sokféle cica megtalálható. De hogyan kerültek oda? Találták, kirakták, elveszett. Általában ez a történetük. Jelenleg pedig több mint száz cicus szeretne gazdinak dorombolni, a lakását birtokba venni, a lakóit saját magának kiközösíteni és öntörvényűen az uralkodót játszani – merthogy a macskák bizony ilyenek. Cserébe azonban bújnak, dorombolnak, hízelegnek, viccesek, és olyan sok szeretetet tudnak nyújtani, amit egy „macskátlan” még el sem tud képzelni.

Lehet nagycsaládos, magányos, fiatal vagy idős, az állat mindenhol jó társnak bizonyul. A videóban bemutatunk néhány gazdira váró cicát, akik közül az egyik akár az Ön ölében is dorombolhatna – persze, csak ha a macska is úgy akarja.

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen örökbe fogadna egy cicát, még a mai nap keresse fel a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyt. Amennyiben nincs lehetősége otthon nyújtani nekik, de szeretne segíteni, a menhelynek adományozott macskatáppal megteheti. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában