Háromfős csapatok indultak

2022.09.06. 14:00

Vezetőségi csapatversenyt tartott a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége

Az elmúlt hét végén szervezte meg már hagyományos megyei vezetőségi halfogó csapatversenyét a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége. A tótszerdahelyi Öreg-bányatavon tartott rendezvényen 18 egyesület képviseltette magát.

Gyuricza Ferenc

A győztes pusztaszentlászlói csapat: Tuboly István, Szekeres Zoltán és Bakonyi Zsolt Fotó: Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége

A versenyen háromfős csapatok indultak, s csapatonként három bottal horgászhattak a résztvevők. A verseny koordinátora, Somogyi Balázs elmondta: viszonylag kevés hal akadt horogra – a résztvevők közül hét csapatnak nem is sikerült mérlegelhető eredményt produkálnia –, így a végső sorrendet a nagyobb pontyok döntötték el. Ennek megfelelően első helyen két szép pontyfogással, összesen 9,10 kilogrammal a pusztaszentlászlói Haladás Horgász Egyesület végzett, második helyre ugyancsak két ponttyal a kustánszegi tó feletti horgászati jogot gyakorló Göcsej Horgász Egyesület került, míg harmadik a maróci tó gazdája, a Társult Önkormányzatok Horgász Egyesülete lett.

A verseny eredményhirdetésén adták át a Zala Megye Horgászsportjáért Díjat is, a kitüntetést ez évben a Zalaegerszegi Horgász Egyesület vezetőségi tagja, Szili Zoltán vehette át. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában