Övé volt a legszebb gyermekmosoly

2022.09.29. 06:50

Schmiedt Hanna és családja önfeledt napokat töltött Alsópáhokon

Három napon át vendégeskedett az alsópáhoki Kolping Hotelben a megyei napilapok Gyermekmosoly-pályázatának tavalyi ifjú győztese és családja.

Péter B. Árpád

Három önfeledt napot töltött el a győztes család „Bobóországban”. Képünkön Schmiedtné Bujtor Renáta, Schmiedt Hanna és Schmiedt Róbert

Fotó: Péter B- Árpád

Schmiedt Róbert, felesége, Schmiedtné Bujtor Renáta, valamint az országos versenyt megnyert hároméves kislányuk, Hanna töltött önfeledt napokat a családi szállodában szeptember idusán.

– Győriek vagyunk és Kisalföld-olvasók, s a lapban láttuk a Gyermekmosoly-pályázat felhívását – elevenítette fel a családfő. – Úgy gondoltuk, megpróbáljuk, s a megyei versenyt megnyerve végül Hanna bejutott az országos döntőbe, amelyben nagyon sokan támogattak bennünket, hiszen kislányunk mosolya szinte mindenkit elvarázsolt. Elfogult apukakaként azt mondom, s a visszajelzések is arról szólnak: valóban a legszebb gyermek nyerte ezt a versenyt…

A család jutalma pedig három önfeledt nap volt az alsópáhoki Kolping Hotelben, ahová Renáta, mint mondta, szinte hazatért, hiszen a közeli Sümegről származik. „Nagyon jó, bababarát hely, már korábban is hallottunk róla, s minden szempontból tökéletes, így jól érezzük magunkat”, tette hozzá az asszony, jelezve: a csapadékos, változékony idő sem zavarja őket, hiszen Hanna feltalálja és szinte mindenütt jól érzi magát – a fürdőben, az ovirészlegben s a játszóházban is.

A családdal beszélgetve kiderült: „az élettől semmit sem kaptak ingyen”, hiszen mindenért, így a bájos kislány megérkezéséért is küzdeniük kellett, ezért Hanna egyke marad, s mivel természetesen ő a család szeme fénye, így megkap mindent.

– Akaratos, teljes mértékben olyan, mint apukája – tette hozzá mosolyogva Schmiedtné Bujtor Renáta, amit férje is megerősített: „ha valamit a fejünkbe veszünk, annak úgy kell lennie”, mondta Róbert, aki önmagukat eképpen jellemezte: egyszerű családként élik mindennapi életüket, természetesen Hannára koncentrálva.

S végül az ifjú győztest is szóra bírtuk, aki miután elárulta életkorát, határozottan kijelentette: jól érzi magát a szállodában. Vele

beszélgetve az is kiderült, két hét múlva már ovis lesz, sőt, azt is tudja, hogy süni lesz a jele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában