Cél, hogy a magyar embereknek kedvező döntések szülessenek

2022.09.22. 14:37

Kihelyezett frakcióülést tartott Balatonalmádiban a Fidesz-KDNP

A héten kétnapos kihelyezett frakcióülést tartott a Fidesz-KDNP Balatonalmádiban.

ZH

Orbán Viktor miniszterelnök, Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, Palkovics László technológiai és ipari miniszter, Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, Steiner Attila energetikáért felelős államtitkár Balatonalmádiban Fotó: ZH

A jövő héten kezdődő intenzív parlamenti ülésszak előtt, szerdán és csütörtökön tartott kormányzati tanácskozáson részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos is, aki elmondta: a frakcióülés a hagyományoknak megfelelően Orbán Viktor politikai tájékoztatójával indult. A frakcióülés központi témája idén a brüsszeli szankciók és az azok által kiváltott emelkedett energiaárak voltak.

– Minden esetben arra törekszünk, hogy olyan kormányzati döntések, megoldások szülessenek, amelyek a magyar embereknek kedveznek. A frakcióülésünkön is ennek megoldásán dolgoztunk mindannyian. Az előttünk álló kihívásokról Palkovics László miniszter úrral is tárgyaltunk. Az energiaárak az élet megannyi területén nehézséget okoznak, így az önkormányzatokra és a vállalkozásokra is terhet rónak. Azon dolgozunk és annak kapcsán egyeztettünk miniszter úrral is, hogyan tudjuk majd segíteni őket. Kiemelt törekvésünk, hogy a nehezebb időszakon úgy tudjunk úrrá lenni, hogy az ország stabil működőképessége megmaradjon – összegzett Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában