Mindenkinek van egy története

2022.09.08. 19:00

„Hétköznapi hősök Zalában” – új online sorozat indul

Új online sorozatunk szeptember 10-én indul, és szombatonként olvashatják zaol.hu oldalunkon.

Józsa Zsuzsa

Forrás: pixabay

Ha azt mondjuk, hős, a többségnek Herkules, Superman, Batman, vagy a mai fiataloknak talán először Amerika kapitánya, esetleg Vasember jut az eszébe.

Az igazi hősök azonban nem a mesék világában vagy a fantáziánkban léteznek, hanem közöttünk. Itt élnek velünk. Ők azok, akik egy balesetnél kimentenek a roncsokból, a legnagyobb viharban megküzdenek a természeti csapásokkal vagy épp egy súlyos beteg embertársunkat élesztik újra. De éppoly hősök azok az emberek is, akik a hajléktalanok, rászorulók, betegek vagy az állatok megmentésén dolgoznak a mindennapokban. A lelki segély szolgálatos, aki lebeszéli a kamaszt az öngyilkosságról, vagy aki egész életében minden lehetséges alkalommal vért adott másoknak. Hősnek lenni mindenki szemében mást jelent. 

Zala megyében pedig nagyon sok olyan ember él, akik napi szinten „követnek el” figyelemre méltó, mindenki számára példamutató hőstetteket. Őket mutatjuk be e héten induló új sorozatunkban. Róluk szól, a „Hétköznapi hősök Zalában”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában