Adrenalinélmények a Balaton közelében

2022.09.10. 17:00

Az alsópáhoki park nyáron közel 24 ezer látogatót vonzott

Rekord látogatószámmal zárta a nyarat a nyugat-balatoni régió immár egyéves élményközpontja. A Bobo Fun Park kapujára többször is kikerült a „megtelt” tábla az elmúlt hónapokban.

Péter B. Árpád

A kihívást nyáron mintegy 24 ezren fogadták el Fotó: Bobo Fun Park

A beltéri adrenalinarénában, mint arról már beszámoltunk, 30 attrakció várja a család minden tagját: egyebek mellett három emelet magas mászófalak, kötélpálya, lézerlabirintus, különleges barlang és több trambulinmező.

Most, a nyári szezon végén, túl az első éven, összegezték a tapasztalatokat. Mint Kutai Dóra, a parkot is üzemeltető Kolping Hotel marketingvezetője elmondta, augusztusban több mint 10 ezer látogató érkezett a létesítménybe, s összességében a második nyár 42 százalékkal több látogatót vonzott, mint az előző esztendő vakációja.

Forrás: Bobo Fun Park

– Folyamatosan növekedő érdeklődés mellett csaknem 24 ezer látogató döntött úgy júniustól augusztusig, hogy elfogadja a kihívást, és a Bobo Fun Parkot választja kikapcsolódása helyszínéül – folytatta a szakember. – Az elmúlt időszak azt is megmutatta, van helye az olyan szórakozási formának, amelyben a családtagok együtt kapcsolódhatnak ki. Nálunk a szülők is kiléphetnek a játszóházakban megszokott felügyelői szerepkörből, és aktívan részt vehetnek a játékban.

Forrás: Bobo Fun Park

Kutai Dóra hozzátette, bár a Kolping Hotel lakói előnyökkel használhatják az élményközpontot, a látogatók többsége – egészen pontosan 79 százaléka – mégsem a szálloda vendégei, hanem a Balatonnál nyaralók, valamint a környéken lakók közül került ki a nyáron.

Az adatokból kitűnik, az időjárás változása jól nyomon követhető a látogatószámban. Az esős napokon szinte biztosan nem lehetett bejutni előre váltott online jegy nélkül. A nyár elején osztálykirándulós csapatoktól volt hangos a játéktér, majd a szünetben sorra érkeztek a különböző táborok résztvevői is – sorolta a marketingvezető.  

Forrás: Bobo Fun Park

A Bobo Fun Park az őszre is izgalmas eseményekkel készül. Idén is lesz például halloween parti, emellett az érdeklődők megismerkedhetnek a fejlesztő terápiás mászással is, amit a Sterczer Hilda nevével fémjelzett alapítvány egyik oktatója tart majd a parkban, kifejezetten a figyelemzavarral,  koncentrációs és mozgáskoordinációs problémákkal küzdő kisiskolásoknak és szüleiknek.

Forrás: Bobo Fun Park

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában