Felújítás

2022.08.17. 19:30

Nagykanizsán folytatódik a gázvezeték cseréje

Megújul a gázvezeték a nagykanizsai Szent Imre és a Csengery utcákban az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. jóvoltából. A munkálatok jelenleg is zajlanak, amiért a közlekedőktől fokozott figyelmet és megértést kérnek.

Benedek Bálint

E-ON gázvezeték rekonstrukciós munkálatai a Csengery utcában.

Fotó: Szakony Attila

Megújul a gázvezeték a nagykanizsai Szent Imre és a Csengery utcában az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. jóvoltából. A munkálatok jelenleg is zajlanak, amiért a közlekedőktől fokozott figyelmet és megértést kérnek.

Az E.ON az alábbi tájékoztatást küldte lapunknak: a Szent Imre utcában jelenleg a gázvezeték-rekonstrukciót követő aszfaltozási munkálatok előkészületei zajlanak. Várhatóan a teljes útburkolat helyreállítása augusztus 26-ig (péntek) befejeződik, ezt követően ismét a megszokott forgalmi rend szerint közlekedhetnek majd az autósok.

Nagyon köszönik az ügyfelek türelmét, és a közlekedők fokozott figyelmét ebben az időszakban, amire a jövőben is szükség lesz. Ugyanis a gázvezeték-rekonstrukció a Csengery utcában folytatódik, a meglévő acél vezetékeket korszerű műanyagokra  cserélik a szakemberek. A munkálatokat követő burkolat-helyreállítás és a terület teljes visszaadása a forgalomnak előreláthatólag szeptember 30-ig (péntek) megtörténik. Az érintett utcákban lakók és az oda érkezők parkolása a kivitelezés idején problémás lehet, a kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését és türelmét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában