Koncertek, morotos felvonulás, extrém sport bemutató

2022.08.24. 11:30

Ilyen volt a Göcsej Motorock Feszt Gutorföldén

Idén ismét megrendezték a településen a Göcsej Motorock Fesztet az ünnepi hétvégén, ahol koncertek, extrém motoros bemutató és motoros felvonulás is várta az érdeklődőket.

Korosa Titanilla

Látványos motoros bemutató is színesítette a programot Fotó: A szerző

A Göcsej Motorosai Egyesület, a helyi önkormányzat és az Együtt Gutorföldéért Egyesület közös összefogásával valósult meg a motoros fesztivál, melyet szombaton a hagyományos búcsú előzött meg.

A  Göcsej Motorock Feszt szervezője Káli Attila elmondta, hogy a programra közel ezren voltak kíváncsiak a nap folyamán. A gyerekeknek szóló programok már délben elindultak, majd kora délután mintegy 150 motoros részvételével került sor a hagyományos felvonulásra. A résztvevők közt értékes nyereményt, egy balatoni sétarepülést sorsoltak ki. Nagy sikere volt a Bagodi Motorosok Baráti Köre retrómotor kiállításának, de sokan megnézték a Hege Show triál bemutatóját, illetve Bátor Zoltán extrém motoros street fighter produkciója is nagy népszerűségnek örvendett. 

A jótékonyság ismét szerepet kapott a programon, több szervezet, így az Együtt Gutorföldéért Egyesület, a Tófeji Örök Tinik, a Göcsej Motorosai és civilek is készítettek különféle ételeket, ezekből a Göcsej Motorosai Egyesület javára megvásárolt támogatói jegy fejében lehetett fogyasztani. Az akció során több mint fél millió forint gyűlt össze, amit a szabadtéri színpad állagmegóvására fordítanak majd. A tombolasorsoláson pedig értékes nyeremények találtak gazdára, illetve itt is lehetett jótékonykodni a település érdekében. 

A zenei kínálatra sem lehetett panasz, délutántól éjszakába nyúlúan egymást követték a színpadon a rockzenekarok, elsőként a felvidéki Ayers Rock, majd a helyi kötődésű Szomorú Péntek és a TMK Rock Band. A zenét éjszakai motorshow szakította félbe látványos fényjátékkal, majd a Mobil Mánia és a Légkalapács zárta a sort. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában