Program

2022.08.17. 17:00

Folytatódik a Kultúrtivornya Zalaszentgróton

A hétvégén kezdődött Zalaszentgróton a Kultúrtivornya. Nagy sikert aratott Charlie koncertje, s a programsorozat keretében felléptek az Árvácskák is.

Szabó Judit

A csíksomlyói gyermekotthon lakóiból alakult csoport Mátyás királyról szóló előadásával örvendeztette meg a közönséget. A rendezvénysorozat keretében kiválasztották a legjobb kovászos uborkát. Sznopek Veronika, valamint Bede Róbert, a Paprika TV sztárséfje bírálta el a versenyre beérkezett uborkákat. Az első helyezett Kulifai Zoltán lett, a második Bokor József, a harmadik pedig Purger Nikoletta, tette közzé honlapján Baracskai József polgármester. A Kultúrtivornya augusztus 20-ig tart. Ma 19 órakor Gubás Gabi és zenekara ad koncertet a Ligetben, csütörtökön 21 órakor a Kossuth-udvarban a Játszma című magyar filmet vetítik (ez a program belépődíjas), pénteken 19 órakor néptáncgála kezdődik a VMK előtt, 21 órakor a DWG lép fel a Ligetben. A program a városnapi ünnepséggel zárul 20-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában