És jöhet a felújítás...

2022.08.13. 12:00

Ezek a zalai házak 6 millió forint alatt megvásárolhatóak

Vannak emberek, akik ingatlanvásárláskor nem szívesen bíbelődnek még egy szobafestéssel sem; és vannak olyanok, akik inkább felújítandó házat keresnek, hogy azt majd a saját ízlésüknek megfelelően tudják otthonná varázsolni. Ez utóbbiaknak mutatunk most 6 millió forint alatt vásárolható, ám felújítandó házakat Zala megyében.

JZS

Ingatlanvásárláskor talán már a legelején megfogalmazódik bennünk, melyik irányba húz jobban a szívünk: a drágább, de kulcskész házak felé vagy inkább az olcsó, de szinte teljes felújítást igénylő ingatlanok keltik fel érdeklődésünket, melyeket úgy alakíthatunk ki, ahogy nekünk tetszik. Persze, az anyagi kereteink is beleszólnak a döntésbe. Most olyan házakat gyűjtöttünk össze, amelyek 6 millió forint alatt elérhetőek, és amelyekből ügyes szakemberek - némi anyagi ráfordítással – akár igazi álomotthont is teremthetnek.
 

Káváson 2.250.000 forintért nyugalom szigetet vásárolhatunk

A 30 négyzetméteres, terasszal rendelkező hétvégi ház mindössze 13 km-re található Zalaegerszegtől. Az ingatlan állapota általános besorolást kapott, a hozzá tartozó terület pedig kertészkedésre is alkalmas. A közelben szomszéd nincs, csak a természet és a gyönyörű kilátás.

 

Az ingatlan IDE KATTINTVA megtekinthető. 


Könnyen lakhatóvá varázsolható a kétszintes egervári ház, ami 3 millióért megvásárolható

Az alsó szinten pince, fedett előtér, tároló, míg a felső szinten konyha és egy szoba, fedett erkély várja új tulajdonosát, aki némi ráfordítással gyorsan lakhatóvá tudja varázsolni a zártkerti ingatlant.  A ház körül bőven termő gyümölcsfák vannak, és 2000 literes esővíztároló lett kialakítva. 

 

Az ingatlanról részletesebben ITT olvashatnak. 


Alkuképes, panorámás, jó állapotú téglaházat hirdetnek Homokkomáromban

A ház Nagykanizsától 15 km-re található, nagyobb részt műúton, majd kisebb szakaszon kavicsos úton közelíthető meg. A házban konyha, 1 szoba és tároló lett kialakítva, melyről IDE kattintva tekinthet meg további képeket. 

 

2 szobás családi ház 4,7 millióért várja új tulajdonosát Bázakerettyén

A családi ház felújítását már elkezdték, de befejése az új tulajdonosára vár, aki saját ízlése szerint alakíthatja ki új otthonát. A fűtést jelenleg fatüzelésű kandalló biztosítja, de a gázrácsatlakozás is lehetséges, mert bent van a házban. A házhoz melléképület és udvar is tartozik, amiről további fotókat IDE kattintva tud megtekinteni. 


Bájos 2 szobás parasztház csodás területtel 5 millióért eladó Orosztonyban

Ez a gyöngyszem nem sokáig fog "gazdátlan" maradni: 3021 m2 területtel rendelkezik, fa nyílászárók, vályog falazat, fűtése fatüzelésű kályhával van megoldva. A településen óvoda, iskola, bolt és orvosi rendelő is megtalálható, a Zalakarosi fürdőtől 16 km-re. 

További információ az ingatlanról ITT olvasható. 


Két ingatlan 5,7 millió forintért?

Kányaváron ez is lehetséges! A két helyrajzi számon szereplő ingatlan ugyanis egyben kerül értékesítésre - bár ebből az egyik teljes felújítást vagy bontást igényel. Összesen 4 szoba és 1000 m2 terület tartozik hozzá, wc pedig jelenleg csak az udvaron érhető el. 

További információ és képek IDE kattintva elérhető.


Oltárcon 2 szobás, kandallós, jó állapotú családi házba költözhetünk

A ház belső felújítása részben már meg is történt: új műanyag nyílászárókat és új, modern járólapokat kapott, valamint a víz- és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, így többnyire csak külsőleg kell felújítani. 

További képeket az ingatlanról IDE kattintva tekinthet meg. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában