Program

2022.08.16. 19:00

Egészségpart és toborzás Gyenesdiáson

Egészségügyi szűrőprogramok mellett bűnmegelőzési tanácsadás, és határvadász toborzás várta az érdeklődőket az egyik helyi strand előtt.

police.hu

2022. augusztus 12. és augusztus 14. között Gyenesdiás adott otthont az évek óta sikeres „Egészségpart” elnevezésű, Balaton parti nyári egészségügyi szűrőprogramnak.

A Lido Strand előtt megtartott rendezvényen a Keszthelyi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési egységének munkatársai egy Mobil Bűnmegelőzési Centrummal jelentek meg és hívták fel a figyelmet a vagyon elleni bűncselekményekre, mint például a trükkös lopás, betöréses lopás, strandlopás, vagy gépjármű feltörés, továbbá azok megelőzési lehetőségeire. Az érdeklődőknek Police Coffee keretében kávéval, valamint apró ajándékokkal is kedveskedtek. A kerékpárral érkezőknek lehetőség nyílt kétkerekűiket a BikeSafe országos adatbázisba regisztrálni.

A helyi rendőrkapitányság munkatársai emellett tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a szerződéses határvadásznak történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásáról és a leendő szolgálati feladatokról. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak és jelentkezési egységcsomagokat adtak át.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, a felvételi eljárásról és az új jogviszony tartalmáról bővebb tájékoztatás az alábbi linken is elérhető:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában