Gazdikereső

2022.08.07. 11:30

Bozont, Maszat és Fürge gazdira vár a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen

Fogadj örökbe te is egy kutyust!

zaol.hu

Fotó: Illusztráció

Bozont

A 2020. áprilisi születésű, terrier jellegű keverék kan kutyus a városban kóborolt, mikor a gyepmester befogta. Korából adódóan elég szeleburdi, nagyon játékos, pörgős kutyus, aki igényli a sok játékot, foglalkozást, tanítást. 

Bozonttal sokat kell foglalkoznia a leendő gazdinak Fotó: Bogáncs Államtmenhely

Idősek és kisgyerekek mellé nem ajánlott, de nagyobb gyerekek mellé már örökbe fogadható. Akár kezdő kutyatartóknak is megfelelő választás, ha sok szabadidővel rendelkezik, le tudja fárasztani és sokat foglalkozik vele. Kanokkal nem ápol jó viszonyt, viszont szukákkal jól kijön. Pórázon sétál, de húz. Részletek itt.

Maszat

Maszat alig egy éves ivartalanított tacskó-jagd terrier keverék kan kutyus. A gyepmester fogta be, így került a Bogáncs menhelyre. Emberekkel nagyon kedves, bújós, barátságos, kifejezetten emberközpontú kutya.

Maszat imád sétálni Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Elég energikus és aktív, így jó ha a befogadó családja is sportos. Kezdő kutyatartóknak, gyerekek és nyugdíjasok mellé is bátran vihető. Más kanokkal és a cicákkal nem jön ki jól, ezért inkább egyedüli kutyának ajánlott. Rövid szőre miatt csak benti vagy benti-kinti tartással fogadható örökbe! Tudj meg többet!

Fürge

A két éves füge egy ivartalanított keverék szuka kutyus. A gyepmester fogta be, így került a menhelyre. Kedves és barátságos, kiváló családi kedvenc lehet belőle. Gyerekek és idősek mellé egyaránt örökbe fogadható, és kezdő kutyatartóknak is jó választás. 

Fürge imádja az embereket Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Bár kanokkal jól kijön, szukákkal is szoktatható, inkább egyedüli kutyának ajánlott, hogy rá irányuljon minden figyelem és foglalkozás, mert szeret a középpontban lenni. Cicákat kifejezetten nem szereti. Pórázon sétál, szeret sétálni. További részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában