Ismét bicikliztek

2022.08.18. 17:30

A közelmúltban megvalósult zalaegerszegi beruházásokat járták végig a város intézményeinek vezetői

Csütörtök délelőtt először az alsóerdei Sport- és Élménypark létesítményeit tekintette meg a hagyományos, Vigh László országgyűlési képviselő által kezdeményezett és meghonosított kerékpáros városszemle.

Arany Horváth Zsuzsa

Az alsóerdei élményparkból indult a városi kerékpáros szemle: Besencziné Nagy Kornélia, dr. Besenczi Árpád, Frauenhoffer Márta, Balaicz Zoltán, Vigh László, dr. Sifter Rózsa, Ladányi Ibolya, Horváth A. Attila, dr. Vereckei Csaba és Gecse Péter Fotó: Pezzetta Umberto

Itt Gecse Péter, Zalaegerszeg alpolgármestere tájékoztatta a jóléti kalandpark szolgáltatásairól a résztvevőket: dr. Sifter Rózsa főispánt, a Zala Megyei Kormányhivatal vezetőjét, Balaicz Zoltán polgármestert, dr. Vereckei Csabát, Zala megye rendőrfőkapitányát, dr. Besenczi Árpádot, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatóját, Ladányi Ibolyát, a Zalaegerszegi Egészségügyi Alapellátási Intézmény vezetőjét, Frauenhoffer Mártát, a Zalaegerszegi Városi Televízió főszerkesztőjét és Horváth A. Attilát, lapunk főszerkesztőjét. Részt vett a bejáráson Besencziné Nagy Kornélia is.

Fotó: Pezzetta Umberto
 

 

Fotó: Pezzetta Umberto
 

 A kalandpark után a tavasszal elkészült és birtokba vett városi uszodát érintették a bicikliző intézményvezetők, azután a Batthyány utca felé kanyarodva a megújult Göcseji Múzeum és a Mindszentyneum látogatása következett, végül a helyi termékeket kínáló termelői piacnál ért véget a túra. Vigh László a kezdőponton tartott rövid sajtótájékoztatójában elmondta, a meghívott tisztségviselők számos rendezvényen tájékozódnak egész évben a város és környéke fejlődéséről, amelyhez maguk is hozzájárulnak munkájukkal, de ritkán van alkalmuk arra, hogy egymással eszmét cseréljenek a köz szolgálatáról alkotott elképzeléseikről. 

Fotó: Pezzetta Umberto
 

A kerékpáros városszemle és az azt követő fehér asztalos tanácskozás azonban lehetőséget teremt arra, hogy egymás tevékenységi körét jobban megismerjék, s együtt alakítsák a város jövőjét, megbeszélve a lakosságtól érkező jelzéseket is. A képviselő  megköszönte, hogy a zalaegerszegi vezetők évről évre elfogadják a meghívását a speciális városi biciklitúrára.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában