Szünidei program az élményparkban

2022.07.12. 16:00

Vasárnap alsóerdei matiné és családi piknik várja az érdeklődőket Zalaegerszegen

A szünidő tartalmas eltöltése, valamint az Alsóerdei Sport és Élménypark népszerűsítése a célja annak a rendezvénynek, amit július 17-én, vasárnap 14.30 és 19.30 között tart a Zalaegerszegi Fiatalok Egyesülete és a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület.

Mozsár Eszter

Ilyen ínycsiklandó és látványos finomságokat készíthetnek a gyerekek az Alsóerdei családi pikniken

Forrás: ZH

A rendezvény elején Lipták Zoltán „LIPPI” interaktív, világszínvonalú freestylefoci-show-ját láthatják, miközben a résztvevők trükköket sajátíthatnak el. Demjén Patrik labdarúgó (ZTE FC) közreműködésével három korosztály számára lesz dekázóverseny, a győztesek a ZTE FC–AC Milan július 23-ai meccsére nyerhetnek jegyeket. A legkisebbeket Tompeti és Barátai műsora szórakoztatja fél négytől, majd 16 óra 30 perckor kreatív művészek segítségével kezdődik a GasztroMini Workshop, amelyen a gyerekek saját maguk készíthetik el látványos és finom kézműves finomságaikat, például a HamBucit, az autós hot dogot vagy a természetes ételfestékkel dekorált „müzlis nyalókát”.

Fél hatkor Gryllus Vilmos koncertjére várják az érdeklődőket, majd 18 óra 30-tól Rubint Réka alakformáló gyakorlataira tornázhatnak a résztvevők.

Az ingyenesen látogatható programot a Pro Filii Alapítvány támogatásával szervezik, a szervezet célja a gyermekek esélyegyenlőségének javítása és az egészséges életmód népszerűsítése.

A rendezvényen emellett három különleges food truck is megjelenik, ezek kézműves szörpöt, jégkását és kürtőskalácsot kínálnak. Belépéskor pedig minden gyermek lufit kap ajándékba. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy bár a programok és a játszópark térítésmentesen vehető igénybe, a kalandpark továbbra is térítés ellenében használható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában