Nyári szünet

2022.07.21. 16:00

Két hétig pihen a kanizsai Halis-könyvtár

A Halis-könyvtár Kálvin téri főépülete július 22-én (péntek) 10 órától 18 óráig, vagyis rendes nyitvatartási időben fogadja az olvasókat. Július 25-én, hétfőn azonban két hétre bezár és legközelebb csak augusztus 8-án (hétfő) 10 órakor nyit ki újra.

Benedek Bálint

A Halis-könyvtár Kálvin téri főépülete legközelebb csak augusztus 8-án (hétfő) 10 órakor nyit ki újra. Ez a szünet már hagyománynak számít az intézmény életében, hiszen a dolgozók ekkor töltik az éves, rendes szabadságukat. Bár az intézmény vezetése megértést kér az olvasóközönségtől, ám nekik mégsem kell lemondaniuk a könyvekről. Méghozzá azért, mert a Szolgáltatóházban található Hevesi utcai és kiskanizsai fiókkönyvtáraik ezen időszak alatt is fogadják a látogatókat. Mindkét bibliotéka hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön várja a látogatókat. A Hevesi utcai 9 és 17 óra közötti időtartamban, míg a kiskanizsai szerdán 9 és 16 óra között tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában