Színötös 2022

2022.07.07. 14:00

Hamarosan bemutatjuk megyénk színötös tanulóit

Lezárult a jelentkezési időszak a Zalai Hírlap és a zaol.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, melyben Zala megye kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk.

Fotó: Illusztráció/Pixabay

A Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is megannyi jelentkezés érkezett, több mint 225 fotót és színötös bizonyítványt küldtek be az olvasóink. 

A következő településekről jelentkeztek kitűnő t​anulók és szüleik a felhívásunkra: Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Zalaszentgrót, Zalalövő, Lenti, Kemendollár, Pakod, Németfalu, Murakeresztúr, Miháld, Vonyarcvashegy, Gyenesdiás, Páka, Nagypáli, Nagyrécse, Bak, Szepetnek, Becsehely, Milejszeg, Alibánfa, Baktüttös, Pusztaszentlászló, Tófej, Egervár, Becsvölgye, Felsőpáhok, Zalaszántó, Nemesapáti, Sármellék, Csatár, Zalabér, Gősfa, Türje, Zalakaros, Bázakerettye, Bocfölde, Rezi, Felsőrajk, Pölöske, Sormás, Belezna, Pacsa, Zalaszentgyörgy, Nagylengyel, Kiskutas, Nemessándorháza, Nemesszentandrás, Semjénháza, Búcsúszentlászló, Surd, Hahót, Pókaszepetk, Sárhida, Dötk, Resznek, Galambok, Csonkahegyhát, Bánokszentgyörgy, Teskánd, Böde, Zalabaksa, Zalaszentlőrinc. 

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a zaol.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, valamint a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványában csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra. 

A jelentkezések feldolgozását megkezdtük. Köszönjük a beküldött fotókat minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden szép bizonyítványhoz! 

Zala megye kitűnő tanulóit július 11. után megtekinthetik a Zalai Hírlapban.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában