Kilenc új család

2022.07.10. 11:30

Falunap keretében köszöntötték az új babákat Zalaháshágyon

Szombaton délután rendezték meg a hagyományos falunapot a zalacsébi körjegyzőséghez tartozó mintegy 400 lelkes községben.

Arany Horváth Zsuzsa

Fotó: Pezzetta Umberto

A falunap szórakoztató programjai mellett a község lakóit köszöntő ceremóniára is sor került.
Horváth Gyula polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos először az elmúlt évben született, a község lélekszámát gyarapító hat kisgyermeket és szüleiket köszöntötte. Az önkormányzat vezetője és a parlamenti képviselő ajándékkal is kedveskedett a kisgyerekeket nevelő családoknak.
Szintén Zalaháshágy lakosságát erősíti az a kilenc család, amely az elmúlt két esztendőben választotta lakhelyül a zalai települést. A közösség befogadta az érkezőket, ezt a polgármester és a képviselő fejezte ki köszönetével.
A falunap rendezvényei keretében adták át a két Zalaháshágyért díjat is. Sipos Győző, a település nyugalmazott falugondnoka érdemelte ki az elismerést, aki áldozatos munkával, odaadóan szolgálta a lakosságot. Zalaháshágyért díjat vehetett át Salamon Andrea (a megyei kórház munkatársa), aki a település érdekében végzett önkéntes közösségi tevékenysége elismeréséül részesült a kitüntetésben. A falunap kulturális és szórakoztató programokat kínált az érdeklődőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában