Összefoglaló

2022.07.24. 16:27

A ZTE FC legyőzte az AC Milant, a rendőrség drónokat vet be a szabályszegők ellen - ezek voltak a hét legfontosabb hírei

Mutatjuk heti összefoglalónkat!

zaol.hu

Ez lett az igazi fieszta: a ZTE FC legyőzte az AC Milant!

Szombaton rendezték a ZTE FC hagyományos évadnyitó rendezvényét, a Zete Fiesztát, melynek keretében este 18 órától a ZTE FC labdarúgócsapata az olasz bajnok AC Milan együttesével játszott felkészülési mérkőzést. Tudósításunkat itt olvashatja!

Darázscsípés végzett Ribarics Tamással, a kanizsai Tales of Evening tagjával

A zenész 46 éves volt, 2012 óta az első Tales Of Evening lemez óta dolgozott az együttessel. Halálhíréről itt írtunk.

Új szerepkörben Heinrich Róbert - Nyári egyéni képzés fiatal kosárlabdázóknak

Új szerepkört kapott a Zalakerámia- ZTE KK-nál Heinrich Róbert, aki immár az utánpótlást koordináló szakemberként tevékenykedik a férfi kosárcsapatnál. A válogatottság tekintetében ma is csúcstartó egykori játékos ezt a feladatát ugyanúgy komolyan veszi, mint a felnőttegyüttesnél eltöltött időszakban tette. Cikkünket itt találja.

Fotó: Szakony Attila

Drónnal figyelik az M7-es autópályán a kamionokat és buszokat a rendőrök 

Az egyhetesre tervezett európai összehangolt közlekedésrendészeti akcióban kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság is szerepelt. Az M7-es autópálya zalakomári pihenőhelyén Roadpol drónos ellenőrzést tartottak. Riportunk itt olvasható.

A cserbenhagyónak nem sokkal a baleset után kigyulladt és leégett a kocsija Zalában

A rendőrök előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra az M7-es autópályán balesetet okozó férfit. Cikkünk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában