Köszöntések, dalok, versek

2022.06.28. 18:00

Születésnapot ünnepeltek az Őszirózsák

Köszöntések, dalok, versek, jelenetek, jókedv és az emlékezés meghatott könnycseppjei – megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte szombat délután a városrész közösségi házában a botfai Őszirózsa Nyugdíjas Klub.

Fincza Zsuzsa

A jubiláló Őszirózsa Nyugdíjas Klub és segítőik a születésnapi torta körül Fotó: Fincza Zsuzsa

A közösség tevékenységét méltatta Balaicz Zoltán, Zala­egerszeg polgármestere és fennállásuk 25. évfordulója alkalmából „a botfai városrész kulturális életében való aktív, közreműködő szerepvállalása, a hagyományok ápolása, valamint a közösségépítés terén végzett példaértékű munkájának elismeréseként” kitüntető emléklapot adott át a jubiláló klubot képviselő Németh Szilveszternének. A Nyugdíjasok és Idősek Életet az Éveknek Országos Szövetség hasonló tartalmú díszoklevelét adta át köszöntője keretében dr. Kocsis Gyula, a megyei szövetség elnöke, kiemelve azt a sok munkát, amellyel a botfai Őszirózsák elősegítették a szövetség céljainak megvalósulását. A 25 év jeles történéseit Gecse Péter, a településrész önkormányzati képviselője és Németh Szilveszterné klubvezető szedte csokorba, majd a Botfai Citerazenekar, a klub dalköre, versmondói és alkalmi színjátszói adtak színes műsort. Természetesen nem maradt el a születésnapi torta sem, amelyet a közös vacsora után szintén együtt fogyasztottak el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában