Nők a közéletben

2022.06.01. 08:00

Méltó programzárást tartott a „Mi. Nők. Egymásért. Együtt”

A „Mi. Nők. Egymásért. Együtt” program, amit a Zalai Falvakért Egyesület a Flex támogatásával hozott létre, fél éve indult útjára.

ZH

A tegnapi záróprogramon Fejes Ágnes és Szeder-Kummer Mária Fotó: Pezzetta Umberto

 A Nők a közéletben – stílus és protokoll, a Grecsó Krisztián író-olvasó találkozó, a Jó egészség, jóllét – Szívek és szavak, a skanzenben töltött közösségi és önkéntes nap után tegnap a Hevesi Sándor Színházban az Irodalom, zene, képek és hangok címmel szervezték meg a zárórendezvényt. A programhoz kapcsolódó – Seres Péter fotóriporter elnökletével dolgozó zsűri által értékelt – fotópályázat eredményhirdetését Mihály Péter színművész vezette, Kardos Endre Bozi zenei aláfestésével. A bírálók négy díjjal értékelték a pályaműveket. Az est második részében Rácz Zsuzsa íróval, a Terézanyu klubok vezetőjével a változó női szerepekről beszélgetett lapunk munkatársa, Arany Horváth Zsuzsa, majd Fejes Ágnes faggatta a fél év tapasztalatairól és a folytatásról Szeder-Kummer Máriát, a program vezetőjét. Az érdeklődők láthatták a skanzenben készült óriás lepedőfestményt, amit az Ady-iskola képzőművészeti növendékei készítettek a falumúzeumban.

Galéria:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában