Szórakoztató ügyességi játékokkal is készültek

2022.06.23. 13:00

Meglepték a férfi klubtársaikat a csesztregi idősek klubjának hölgy­tagjai

Műsorral, játékkal és vendéglátással is készültek a helyi Korhatártalanok Klubjának hölgy­tagjai, hogy meglepjék a férfiakat.

Korosa Titanilla

Berkes József próbálja átjuttatni a papírrepülőt a karikán

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Méghozzá abból az apropóból, hogy hétfőn férfinapot tartottak. Király Edit, az idősek klubjának vezetője elöljáróban elmondta, hogy kilenc éve rendezik meg ezt a programot.

– Megtartjuk évről évre a nőnapot is, akkor a férfiak főznek és készülnek nekünk, most pedig fordítva, a klub hölgytagjai szervezik a férfinapot az ünnepelteknek – tudtuk meg Király Edittől. – Ez alkalommal vadpörköltet főztünk dödöllével, és kedveskedtünk süteményekkel is a tagságnak. A férfinapi műsorban pedig fellépett a klub dalköre, Vogl Mária nyugalmazott pedagógus készült két humoros történettel, Berkes József Zalabaksáról pedig saját, erre az alkalomra írt költeményével lepte meg a hallgatóságot. Emellett szórakoztató versenyekkel, játékokkal is megleptük a férfiakat, volt kapura rúgás labdával, memóriajáték, szlalomozás vizespohárral, valamint hulahopp karikán kellett papírrepülőket átrepíteni. Férfi tagjaink idén fém pálinkáspoharakat, kupicákat kaptak tőlünk ajándékba, igaz, most röviditalt a meleg időjárás miatt nem hoztunk. A Korhatártalanok Klubjának jelenleg 53 tagja van, a nők vannak többségben, de a férfiak is aktívan kiveszik a részüket a feladatokból. Szerencsére idén már a pandémia sem nehezíti a programok megtartását. 

A rendezvényeik mindig jó hangulatban telnek, ez a férfinapon is így volt. 

Király Edit hozzátette, hogy idén ünnepli a klub megalakulásának 10. évfordulóját, ez alkalomból a tervek szerint szeptember 16-án ünnepséget rendeznek majd a művelődési házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában