Előadás

2022.06.29. 11:00

Jogi tanácsok és nyáresti koncert Zalaegerszegen

Jogi útvesztők címmel hallgattak meg előadást és kaptak tájékoztatást az őket is érintő kérdésekről az érdeklődők az AHIDA Közösségeiért Egyesület szervezésében hétfőn este az andráshidai városrész közösségi házában.

Fincza Zsuzsa

Dr. Asztalos Dóra ügyvéddel (balról) különleges jogi eseteket boncolgattak Fotó: Fincza Zsuzsa

– A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Városi Civil Alap támogatásával megvalósult „Előadások a közösségi házban” programsorozatunk tavaszi etapja véget ért – tájékoztatta lapunkat Molnár Klára, a rendezvényt szervező egyesület elnöke. – Közvélemény-kutatás után az egyesülethez tartozó civil szervezeteink: a Gazd’asszony Klub, a Borbarát Kör, az Igazgyöngy Dalkör és a Szélrózsa Tánckör közössége érdeklődésének megfelelően állítottuk össze a programot és hívtunk előadókat. Ezúttal dr. Asztalos Dóra ügyvéd és coach a paragrafusok világában segítette eligazodni a résztvevőket, jogi tanácsokkal szolgálva a különleges és az egyéni esetekre is. Egy héttel ezelőtt dr. Berki Barnabás háziorvos a 60 év felettieknek javasolt egészségtudatos életmódról szólt, érintve a napi rendszeres mozgás, az életkorhoz igazodó változatos étkezés, valamint az egészségügyi szűrések fontosságát. Az előadás-sorozat ősszel a szülői, nagyszülői szerepek, valamint a nehezen kezelhető gyermekek otthoni nevelése témakörében folytatódik.

Persze a közösségi ház addig sem árválkodik üresen, július 16-án például a Gazd’asszony Klub vezényletével a házisavanyúság-készítés tudományával ismerkedhetnek az érdeklődők, augusztus 20. tiszteletére közösen sütnek kenyeret, s nyáresti koncertre is várják a publikumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában