Közösségépítés

2022.06.27. 13:11

Családi napot tartottak Iklódbördőcén

Az elmúlt hétvégén ismét benépesült a településen a kultúrház rendezvényudvara, gyermekzsivaly és kacagás töltötte be a teret.

Korosa Titanilla

Kocsikázás is szerepelt a programban, a bakon Mázsa Viktória Zalaszentivánról

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A családi délutánra változatos, sokszínű programokkal készültek a szervezők. Pónilovaglás és kocsikázás várta az érdeklődőket, a Harisnyás Pippikkel varázslatos, földkörüli utazáson vehettek részt, az energikus, mini trambulinos fanatic jump bemutatót követően pedig bárki kipróbálhatta a sporteszközöket.

– A nyári szünidő elején a generációs összetartozást erősítő családi délutánra invitáltuk a falu apraját és nagyját – mondta Grédicsné Bek Erika, közművelődési munkatárs. – Minden korosztályt próbáltunk megszólítani, az egész rendezvény úgy működött, mint egy nagy család: a szülők, nagyszülők elkészítették az ételt, a férfiak gulyást főztek, a női szakasz pedig kemencés langallót sütött és finom házi szörpöt készített frissítőnek. Ezalatt a gyermekek különböző programokon vehettek részt. A legnagyobb népszerűségnek a pónilovaglás és kocsikázás bizonyult, de sikere volt a fanatic jump bemutatónak és az interaktív zenés gyermekműsornak is. A zsákbamacskát pedig pillanatok alatt elkapkodták az apróságok. Ezen kívül még ingyenes szűrővizsgálatok várták a lakosságot. Nagy örömömre szolgál, hogy közel 100-an választottak bennünket ezen a délutánon. Minden kisgyermekes család érdekesnek és vonzónak találta a programkínálatot. Köszönöm az önkéntes segítők egész napos áldozatos munkáját, példaértékű hozzáállását, a családoknak az aktív, lelkes közreműködést! Igazi közösség összekovácsoló programban lehetett részünk, ahol a felnőttek jutalma a gyermekek önfeledt játéka, mosolya volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában