Új kor hajnalán

2022.06.24. 06:50

Biztonságpolitikai konferencia kezdődött Zalaegerszegen

„Az előző önkormányzati választás után békés, fejlődést hozó évek eljövetelére számítottunk, aztán jött a pandémia, a gazdasági válság, a háború, az energiahiány.”

Arany Gábor

Bali Zoltán, Balaicz Zoltán, dr. Nógrádi György, Vigh László, Király Tamás

Forrás: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Ezt Balaicz Zoltán polgármester fogalmazta meg, amikor az Új kor hajnalán című kétnapos biztonságpolitikai konferencia tegnapi nyitányán köszöntőt mondott a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. Szavait megelőzően a Zalaegerszeg Barátai Egyesület rendezvényén a civil szervezet elnöke, Bali Zoltán mondott bevezetőt, Vigh László országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket. 

Az orosz–ukrán háborúval kapcsolatos véleményét, világpolitikai áttekintését dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő osztotta meg a hallgatósággal a Király Tamás szerkesztő, újságíró vezette beszélgetésen. A biztonságpolitikai konferenciának pénteken 17 órától a Kazinczy téri Korona Szalon ad helyet. Stier Gábor Oroszország-szakértő, dr. Resperger István ezredes, valamint Kiszelly Zoltán politológus lesznek az előadók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában