38 osztályban 20 szakma

2022.06.22. 07:00

Az ország egyik legeredményesebb technikuma a keszthelyi Asbóth

Büszkék vagyunk arra, hogy az Asbóth az ország legeredményesebb technikumai közé fejlődött – fogalmazott a most zárult tanév kapcsán Csótár András, a szakgimnázium és szakközépiskola igazgatója, aki emlékeztetett: hat osztály 150 végzőse már április végén elballagott, amikor 33 diákot jutalmaztak a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum keszthelyi intézményében.

Péter B. Árpád

Forrás: Asbóth-iskola

Most, a tanévzárón, 64-en kaptak dicséretet, jutalmat. „Nagy iskola vagyunk, a felnőttekkel együtt 851-en iratkoztak be hozzánk erre a tanévre” – összegzett a direktor, hozzátéve: 38 osztályban 20 szakmát tanítottak a diákoknak, s száz oktató igyekezett a lehető legtöbbet segíteni nekik, most pedig a fiataloknak elkezdődik a nyár jelentős részét kitevő gyakorlat. Képünk a közelmúltban rendezett Green Tech 2022 Szakkiállításon és Konferencián készült, ahol az Asbóth diákjai is képviselték intézményüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában