Business Super­brands

2022.05.26. 15:00

Rangos elismerést nyert el a Zalaco

zalaegerszeg Nagy-Britanniában 1995-ben jött létre a Superbrands-program, mely azóta nemzetközivé vált. És az üzleti márkák kategóriában 2022-ben újra elismerte a Zalaco Sütőipari Zrt-t is.

ZH

A rangos Business Super­brands-díjjal kapcsolatban Berta László, a zalaegerszegi cég tulajdonos vezérigazgatója kiemelte: az elismerés fontos visszajelzés számukra. 

– Célunk a hagyományos, kézműves sütőipari technikák megőrzése a nagyüzemi technológiában – fogalmazott Berta László. – Szeretnénk, ha a termékeinknek éppen olyan íze lenne, mint egykor, amikor még a búbos kemencében készültek. Hogy jó úton járunk, azt vásárlóink hűsége is jelzi. 
Berta László hangsúlyozta: a Zalaco húsz éve családi vállalkozás, helyi beágyazottsága vitathatatlan, fejlődése pedig folyamatos. Nyolc modern péküzemben állítják elő termékeiket, a zalaegerszegiek mellett Zalaszentgróton, Sopronban, Ajkán és Komlón. Saját tejüzemük működik Győrváron. A Nyugat-Dunántúlon négy megyében több mint 50 boltból álló hálózatot üzemeltetnek, naponta csaknem 30 ezer vásárlójukért ezer munkatársuk dolgozik. Kínálatuk egyedülálló az országban, közel 400 féle pék- és cukrászterméket forgalmaznak. 

Hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, és a vásárlóikat is erre ösztönzik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában