Első alkalommal

2022.05.18. 21:00

PEN Feszt nevű, piknik jellegű szabadtéri program lesz Nagykanizsán

Szombaton első alkalommal rendezi meg a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ a PEN Feszt nevű, piknik jellegű szabadtéri programot.

Horváth-Balogh Attila

 A helyszín természetesen az egyetemi központ. Dr. Kaszás Nikoletta főigazgató elmondta: sajnos az elmúlt időszak meglehetősen rendezvényszegénynek bizonyult a járványügyi intézkedések nyomán, több klasszikus programjuk elmaradt. Ezeknek az esszenciája lenne a PEN Feszt. – Szeretnénk ebbe a fesztiválba belesűríteni a Kocamurit, a Tavaszváró kondérpartit, a P-napunkat, sőt, még egy öregdiák-találkozót is – mondta el a főigazgató. – A PEN Fesztre május 21-én, szombaton várjuk az érdeklődőket. 

A programok egy részét a hallgatóink készítik a hallgatóinknak, akik a város több pontján is megjelennek majd különféle csapatfeladatokkal. Öregdiákjaink számára pedig múltidéző előadásokkal készülünk, melyekre régi tanáraikat hívjuk meg, s folyamatosan vetítünk majd a képekből és filmfelvételekből is, melyek a 22 évünk alatt születtek. Kora délután főzőverseny, kondérparti kezdődik, majd 15-16 órától szeretettel várjuk az egyetem falain kívülről érkező érdeklődőket is, akik kikapcsolódnának zenével, élő csocsóval, rodeóbikával, táncházzal és a Canischa Zenekar este nyolc órakor kezdődő koncertjével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában