Lázár János mellett dolgozik a jövőben

2022.05.20. 15:54

Nagy Bálint beruházási államtitkár lesz

Az Építési és Beruházási Minisztérium államtitkára lesz Nagy Bálint, Keszthely és térsége országgyűlési képviselője.

Péter B. Árpád

Az Építési és Beruházási Minisztérium leendő vezetői, b-j: Kozma Dávid, Lánszki Regő, dr. Juhász Tünde, Lázár János, Csepreghy Nándor, Nagy Bálint és Krakkó Ákos

Forrás: Facebook / Lázár János

Ezt Lázár János miniszterjelölt jelentette be meghallgatásán a Gazdasági Bizottság előtt, amikor bemutatta szűk csapatának tervezett tagjait. Kiderült, helyettese Csepreghy Nándor, a tárca három államtitkárának egyike pedig Keszthely eddigi polgármestere lesz, aki a beruházásokért felel majd.

Nagy Bálint azt mondta: a megalakuló minisztériumra nagy feladatok várnak, hiszen már most is 10 ezer milliárd forint értékű állomány tartozik a tárcához.

Nagy megtiszteltetés részt venni ebben a munkában, fogalmazott a leendő államtitkár, leszögezve: a feladatot és nem a pozíciót látja a felkérésben.

– Országépítésre jelölte ki Orbán Viktor kormányfő ezt a tárcát is – folytatta Nagy Bálint –, amely a jelenleg futó és a mostantól elinduló beruházásokért felel. Választókerületem és a megye szempontjából talán nem túlzás kijelenteni: ezzel nagy lehetőséget kap a térség. Természetesen, tisztességgel és eredményesen szeretném ellátni államtitkári és képviselői feladataimat egyaránt. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában