Döntöttek

2022.05.19. 13:00

Megjavítják a kútszivattyút Letenyén

A minap közel húsz napirendi pontról és előterjesztésről döntött a határ menti város képviselő- testülete.

Horváth-Balogh Attila

A döntésekről Farkas Szilárd polgármester tájékoztatta lapunkat. Mint elmondta: többek között elfogadták az önkormányzat 2021. évi költségvetésének zárszámadási rendeletét. Megvitatták és elfogadták a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló beszámolót. Az ülésen megalkották a családi portaprogramról szóló önkormányzati rendelet. Elfogadták a központi orvosi ügyeletet üzemeltető kft. 2022. évi szolgáltatási díjait, így áprilistól havonta 235 forint/fő összeget fizet a város a szolgáltatónak 2022. december 31-ig. Megtárgyalták a piac új üzemeltetési szabályzatát, kibővítették a szolgáltatások körét, a helyi termelői piac mellett a klasszikus piac beindítását is tervezik a jövőben. A testület úgy határozott, hogy idén nagy valószínűséggel nem hirdetik meg a helyi lakáscélú támogatást – erről most mégsem született döntés, a soron következő ülésen ismét megvitatják az előterjesztést. Zárt ülésen ítélték oda a 2008-ban alapított „Tanító öröksége” díjat, melyet a díjazott augusztus 20-án vehet át. A strandfürdő kútszivattyújának javításáról is döntött a testület, a berendezés helyreállításának költsége bruttó 1,8 millió forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában