Gazdikereső

2022.05.14. 19:00

Fogadj örökbe egy tüneményes kutyust!

Válasszon a Bogáncs Állatmenhely lakói közül!

zaol.hu

Fotó: Illusztráció/Pixabay.com

Borz

Borz egy ivartalanított staffordshire terrier keverék kan. Mielőtt a menhelyre került Szentpéterúron kóborolt. Természetét tekintve eléggé határozott, de kedves és szereti az embereket. Ennek ellenére csak tapasztalt, következetes gazdi mellé ajánlott.

Borz
Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Elég aktív, sokat kell vele foglalkozni. Más kutyákkal is összeszoktatható. Egy tapasztalt gazdi mellett Borz kiváló családi kutyává válhat. Részleteket itt olvashat!
 

Lézi

 

A 2016-os születésű Lézi vemhesen került be a menhelyre Pózváról, ahol gazdái láncon tartották. Régi lakhelyéről már többször is kobzott el kutyákat az önkormányzat.

Lézi Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Múltja ellenére nagyon kedves és aranyos kutya aki lakásban is nagyszerűen érzi magát. Elsősorban egyedüli kutyának ajánlott, de tapasztalt gazda mellett kanokkal összeszoktatható, a macskákat viszont nem szereti. Mivel félti az ételét, ezért kisgyerek mellé csak akkor ajánlott, ha etetéskor nem engedik közelébe a kicsit. Lézi fajtáját tekintve staffordshire terrier keverék. Ivartalanítva van. Ha még többet megtudnál róla, nézd meg a Bogács Állatmenhely honlapján található profilját.
 

Fanni "Smile"


2021. augusztusában született, ivartalanított bull típusú keverék szuka kutyus. Állatvédők által került a menhelyre, társával együtt egy hegyi pince épületében voltak bezárva. A "smile" nevet azért kapta, mert lehajtott fejjel, "vicsorogva" megy oda mindenkihez, de nem agresszív, nem bánt. A nőket előbb elfogadja, a férfiaktól tart egy kicsit, de rövid ismerkedés után nincs baj vele.

Fanni "Smile" 
Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Türelmes gazdi mellé való, akár gyerekek és idősek mellé is örökbefogadható. Kezdő kutyatartóknak is megfelelő társ. Benti-kinti kutyának, bent alvással adjuák örökbe! További részletek ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában