Gazdikereső

2022.05.22. 16:00

Ezek a tüneményes kutyusok várnak gazdára a Bogáncs Állatmenhelyen

Kutyussal szép az élet! Ha azon gondolkozol, hogy magadhoz vennél egy kedves, hűséges háziállatot, válassz a Bogáncs Állatmenhely lakói közül.

zaol.hu

Fotó: Illusztráció/Pixabay

Maszat

Maszat alig egy éves ivartalanított tacskó-jagd terrier keverék kan kutyus. A gyepmester fogta be, így került a Bogáncs menhelyre. Emberekkel nagyon kedves, bújós, barátságos, kifejezetten emberközpontú kutya.

Maszat imád sétálni Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Elég energikus és aktív, így jó ha a befogadó családja is sportos. Kezdő kutyatartóknak, gyerekek és nyugdíjasok mellé is bátran vihető. Más kanokkal és a cicákkal nem jön ki jól, ezért inkább egyedüli kutyának ajánlott. Rövid szőre miatt csak benti vagy benti-kinti tartással fogadható örökbe! Tudj meg többet!

Maci

A csodaszép ivartalanított husky keverék szuka 2017 novemberében született. Mielőtt a menhelyre került Gógánhegyen kóborolt, gazdája lemondott róla. Emberekkel szemben eleinte félénk, de ismerkedés után már hagyja magát simogatni. 

Maci mellé nem árt az erős kerítés Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Csak tapasztalt gazdi mellé ajánlott! Mivel hajlamos a szökésre, elkél mellé az erős kerítés, egyébként a kinti-benti tartás számára a legideálisabb. Kanokkal kijön, a szukákat és a cicákat viszont nem szeretni. Alapvetően kedves jószág, de sokat kell vele foglalkozni. Tudj meg róla többet!

Amber

Amber 2020. januárjában született, fajtáját tekintve malinois és német juhászkutya keverék szuka. Pusztaszentlászlóról került a menhelyre mivel gazdája lemondott róla. 

Amber kajla kutyus Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Más kutyákkal viszonylag jól kijön, de aktív és pörgős, amit nem biztos, hogy más eb tolerál. Egyszer már örökbe fogadták, de második gazdájától 2022 januárjában szökései miatt visszakerült a Bogáncsba.  Kezdő kutyatartóknak nem ajánlott, inkább munkakutyás tapasztalattal rendelkező, sportos gazdinak. Pórázon kajla, összevissza rángat, de szeret sétálni. Részletek ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában