Előadások

2022.04.13. 21:00

Áprilisi programok az MCC-nél

Az MCC zalaegerszegi központja Változz! Változtass! Vezess! címmel előadást szervez április 21-én, csütörtökön 17 órától a Tudomány és Technika Házában.

Varga Lívia

Porkoláb Imre, az MCC Vezetőképző Akadémia igazgatója többek között arról beszél, mik a legfontosabb vezetői készségek, hogyan lehet vezetőként tartósan fenntartani a produktivitást a változó környezetben, s hogyan kell kiválasztani és fejleszteni a jövő vezetőit. Április 25-én, hétfőn 17 órától ugyanott kerekasztal-beszélgetést tartanak arról, milyen különbség és összefüggés látható a reguláris és irreguláris migrációs folyamatok között, miben hasonlít, és miben különbözik a 2015-ös és a 2022-es menekültválság, milyen mértékben tudnak hatni a bevándorlásra a nemzeti és európai szintű politikai döntések. Akik beszélgetnek: Marsai Viktor, a Migrációkutató Intézet kutatási igazgatója és Kováts András, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület igazgatója.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában