Szeretnének bekerülni

2022.04.01. 21:00

A Mi Hazánk sajtótájékoztatón értékelte a kampányt

Az április 3-i választás előtti utolsó sajtótájékoztatóját tartotta tegnap a Mi Hazánk Mozgalom zalaegerszegi szervezete a párt helyi irodájában.

Jóna István

Kiss Ferenc, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje megköszönte a helyi televízió­nak és rádiónak, valamint lapunknak a kampány során végzett munkát, a korrekt tájékoztatást. Hangsúlyozta, hogy a kampányban végig a Virradat programjukkal foglalkoztak. Nem támadták a többi pártot, az összes energiájukat az emésztette fel, hogy minél több emberhez eljuttassák álláspontjukat. 

 

Becsülettel végigdolgozták az elmúlt hónapokat, és szeretnék elérni a parlamenti részvételhez szükséges 5 százalékot a választáson – fogalmazott Kiss Ferenc. 

 

Farkas Atilla, a Mi Hazánk zalaegerszegi elnöke megköszönte a párt szimpatizánsainak munkáját. Hozzátette, hogy felháborítónak és példátlannak tartják, hogy a Facebook a párt központi oldalát leállította, ami véleményük szerint egyértelmű beavatkozást jelent a magyar választásokba. – Tervünk, hogy bejutunk a parlamentbe, ahol a Mi Hazánk Mozgalom lenne a mérleg nyelve – mondta Farkas Atilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában