Frissen Zalából

2022.03.02. 14:00

Zalai fiatalok kaptak diplomát a Széchenyi István Egyetemtől

A Széchenyi István Egyetem kilenc karán összesen 719-en szereztek diplomát a téli záróvizsga-időszakban alapképzési, mesterképzési, felsőoktatási szakképzés, illetve osztatlan képzési szinteken. Zala megyéből 29 hallgató vehette át oklevelét.

ZH

Friss diplomások eskütétele a Széchenyi István Egyetem jogi karának diplomaátadó ünnepségén

Forrás: Széchenyi István Egyetem

A Széchenyi István Egyetemen a téli záróvizsga-időszakot követően több mint hétszáz friss diplomás kapta kézhez oklevelét. A végzettek gyakorlatorientált képzéseken a legkorszerűbb tudást szerezhették meg. Tanulmányaik végén értékes diplomával gazdagodtak, amelynek segítségével kedvező kilátásokkal helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon – tájékoztatott az egyetem. 

 

A Zala megyei hallgatók körében a legtöbben, szám szerint 14-en a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Karon végeztek, míg az Audi Hungaria Járműmérnöki Karon heten szereztek oklevelet. A Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar ugyancsak népszerűnek bizonyult, ott négy megyebeli friss diplomást köszöntöttek. 

 

Ez utóbbi kar diplomaát­adóján dr. Papp Ilona dékán úgy fogalmazott, hogy a Széchenyi-egyetemet mindig a jövőbemutató gondolkodás jellemezte, az intézmény folyamatosan gyarapszik, jelenleg is több meghatározó fejlesztés zajlik. Hozzáfűzte: a végzettek valódi, piacképes kompetenciákat szerezhettek, az egyetem hasznos tudással segítette jövőbeni sikerességüket. Következő gondolata pedig a Zala megyei friss diplomásoknak is útravalóul szolgálhat: „Mi adtuk az alapokat, most már önökön a sor, hogy erre építve megvalósítsák álmaikat”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában