A kőszívű ember fiait mutatták be

2022.03.14. 07:00

Premier utáni fogadást tartottak a Hevesi Sándor színházban

Pénteken este mutatta be a Hevesi Sándor Színház A kőszívű ember fiai című színművet, a premiert a hagyományos fogadás követte.

ZH

20220211 Zalaegerszeg Hevesi Sándor Színház premier utáni fogadás Katona Tibor KT Zalai Hírlap ZH2022

 Dr. Besenczi Árpád igazgató a következő időszak programját és a jövő évad repertoárját ismertette, Vigh László képviselő elismeréssel szólt a nemzeti ünnephez igazított Jókai-mű színvonalas, érzelmeket mozgósító előadásához. Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere a közösségért való kiállás erejét helyezte mondandója középpontjába, emlékeztetve a 48-as zalai honvédek tetteire. Böhm György, az előadás rendezője emlékeztetett arra, hogy noha a járványhelyzet korlátozásai miatt két évet kellett várni a bemutatóra, a színművészek odaadó munkájának köszönhetően megmaradt a zenés darab lendülete. A fogadáson mód nyílt az Ukrajnából hazánkba menekülteket segítő adományozásra, ezt Vigh László nyitotta meg 200 ezer forinttal. A képen Balaicz Zoltán, Papp Gábor, a darab létrehozását támogató Szerszámsziget Kft. ügyvezetője, Pap Lujza színművész, Baradlayné alakítója, Böhm György, dr. Besenczi Árpád és Vigh László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában