Politika

2022.03.20. 15:00

Pártoktól függetlenül

A pártok ideje lejárt, az emberek valódi segítségre várnak, amit csak a politikailag függetlenek tudnak biztosítani, mert a pártban tevékenykedők nem támogatják az elszámoltatást.

Arany Gábor

Ezt a pénteki sajtótájékoztatóján Koltai Tibor fogalmazta meg, aki függetlenként indul Zala 1. választókerületében a parlamenti mandátumért. Mint mondta, 20 éve vesz részt a politikában, 2014 óta párttól függetlenül. Zalaegerszegen él, 45 éves, ingatlanhasznosítással foglalkozik. Választási programjában valódi szociális reform megvalósítását sürgeti. Szükségesnek tartja a családi pótlék megduplázását, a házi gondozás megerősítését, az ebben dolgozók jobb anyagi megbecsülését. Inflációt követő minimálbért javasol és ehhez kötné a minimálnyugdíjat, ami az előbbi összegének legalább a fele lenne. A rendőrök, tanárok, szociális munkások és ápolók bérét duplájára kell emelni, szögezte le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában