Gyűjtés

2022.03.03. 15:00

Nyitva a zalaegerszegi adománypont

Szerdán megnyitott az Apáczai művelődési központ tornatermében az adománypont, amelyet azért hozott létre az önkormányzat, hogy koordinálja a gyűjtést a háború áldozatainak s a testvérvárosnak, Beregszásznak.

Szabó Judit

Balaicz Zoltán polgármester a közösségi oldalán közölte: a tervek szerint két hétig üzemeltetik az adománypontot. Akik szívesen segítenének tartós élelmiszerekkel, tisztálkodási és tisztítószerekkel az ukrajnai háború elszenvedőinek, oda vihetik az adományokat (a válság elhúzódása esetén megvizsgálják majd a hosszabb távú lehetőségeket). 

 

A bázis mindennap – szombaton és vasárnap is – 8-tól 19 óráig tart nyitva. Az önkormányzat kéri, hogy külön csomagolják a tartós élelmiszert, külön a háztartási, külön a tisztálkodási és külön a műszaki cikkeket. A város egy humanitárius segítségnyújtási számlát is nyitott (11749008-15432704-16020007), aki pénzzel kíván segíteni, erre utalhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában