Sajtótájékoztató

2022.03.27. 13:00

Nemzetgazdaságot teremtenének

Az ötszázalékos parlamentbe kerülési küszöb elérését tűzte célul a jobboldali értékeket valló Mi Hazánk Mozgalom, amely szeretné elérni, hogy a nagy pártoknak ne legyen túlsúlyuk az Országgyűlésben.

Arany-Horváth Zsuzsa

Erről is beszélt pénteki sajtótájékoztatóján a megyei 1. sz. választókerületben e színekben induló országgyűlési képviselőjelölt, Kiss Ferenc és Farkas Attila, a Mi Hazánk helyi szervezetének elnöke. Farkas Attila hangsúlyozta: ki kell maradnia Magyarországnak az orosz–ukrán háborúból, hazánk hiába NATO-tag, szerinte a semleges álláspont elfoglalása a helyes döntés. Ők nem támogatják a NATO-erők hazai állomásoztatását, noha értesültek az ellenkező fejleményről. 

 

Kiss Ferenc és Farkas Attila a sajtótájékoztatón Fotó: Katona

 

Kiss Ferenc kiemelte: a Mi Hazánk Virradat programja tartalmazza a nemzetgazdaság megteremtését, mely független országműködést tesz lehetővé. A magyar termőföld, a magyar gazdák, a magyar vállalkozások, az innovatív nemzeti tőke hatékony támogatása mellett csökkentenék a járulék- és adóterheket, a kieső bevételt a multik, a bankok, s a járvány alatt meggazdagodott gyógyszeripari vállalkozások adóiból pótolnák. Két év alatt szeretnék az európai bérszínvonalhoz igazítani a hazai fizetéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában