A város turisztikai zászlóshajója

2022.03.23. 14:00

Másfél év alatt teljesen megújult a Hotel Karos Spa (videó)

Másfél év alatt, a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program 347 millió forintjából megújult a Hotel Karos Spa.

Benedek Bálint

Üsztöke Botond, Novák Ferenc, Horváth Péter és Nagy Bálint a szálloda átalakított halljában

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A 18 éves szálloda fejlesztéseinek keddi avatóján Üsztöke Botond vezérigazgató elmondta: a járvány idején gőzerővel dolgoztak a kivitelezők. Felújították az összes szobát, átalakították a hallt, a recepciót, a bárokat és az egyik éttermet. Megújult a külső élménymedence, bővült a medencékhez tartozó terasz, illetve új dizájn­nal gazdagodott a belső medencetér és a szaunavilág.

 

Novák Ferenc polgármester kiemelte: a 25 éves város turisztikai zászlóshajóként tekint a szállodára, melynek működése és eredményei is példaértékűek.

 

 

– Zalakaros nemzetközi hírű gyógyhely, a vendégek itt méltán várnak életre szóló élményeket – fogalmazott Horváth Péter, a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, kiemelve: a kormány a program keretében Karosban 210 projektnek nyújt 3,1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást.

 

Nagy Bálint keszthelyi polgármester, országgyűlési képviselőjelölt örömét fejezte ki a szálloda megújulása miatt. Szerinte egy térség sikere a közösség aktivitásán múlik, az együttműködés lendítheti előre a megyét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában