Összefoglaló

2022.03.06. 20:00

Jármű lekapcsolás, elhunyt a ZTE FC korábbi másodedzője, holtan talált férfi Orosztonyban - a hét hírei Zalában

Mutatjuk a legolvasottabb híreket.

ZAOL

Police.hu

Túlsúlyos járművet kapcsoltak le a rendőrök Zalaegerszegen

 

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2022. március 3-án délután Zalaegerszegen a Platán soron ellenőriztek egy tehergépkocsit, és annak vezetőjét egy 22 éves zalalövői férfit, valamint két utasát. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a járművezető és két utasának, valamint a tölgyfa rakománynak az együttes össztömege nagymértékben meghaladja a megengedett együttes tömeget, továbbá a jármű műszaki állapota sem felel meg az előírásoknak. Erről bővebben ITT olvashat. 

 

Police.hu

 

Az orosz hadsereg blokád alá vette Herszont, Zalaegerszeg egyik testvérvárosát

 

Az orosz csapatok behatoltak Harkivba, Ukrajna második legnagyobb népességű városába vasárnap reggel - közölték helybeli források. Anton Herascsenko, az ukrán belügyminiszter tanácsadója a Telegram közösségi oldalon azt írta, hogy orosz csapatszállító járműveket láttak a város utcáin megjelenni. A Herascsenko és az ukrán különleges tájékoztatási szolgálat által közzétett felvételeken az volt látható, hogy több könnyű katonai jármű halad Harkiv egyik utcáján. Erről bővebben ITT olvashat. 

 

Az orosz hadsereg BMP-2-es kétéltű gyalogsági harcjárművei a krími Armjanszk közelében február 25-én. Forrás: MTI/AP/Emilio Morenatti MTI/EPA

Forrás: Józsa Zsuzsa

Elhunyt Jávorka András, a ZTE FC korábbi másodedzője

 

Hosszan tartó betegséget követően, életének 53. évében hétfőn elhunyt a ZTE FC korábbi másodedzője, Jávorka András. A szakember 2019 és 2020 között az NB I-ben segítette dr. Dobos Barna vezetőedző munkáját. Játékos pályafutása során szerepelt a Paks, a Szombathely, a Fehérvár, valamint az MTK színeiben - tudatta honlapján a zalaegerszegi klub. 

 

Forrás: DPASE

Holtan találták meg az eltűnt férfit Orosztonyban

 

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság 2022. január 5-én indított eljárást egy 52 éves kerecsenyi férfi eltűnése miatt. A rendőrség minden eszközt igénybe vett az eltűnt felkutatása érdekében, akit 2022. március 1-én délelőtt Orosztonyban holtan találtak. A halálesettel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja merült fel.  Részletek ITT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában