Lejárató célú, félrevezető írások

2022.03.31. 13:00

Feljelentést tett Hella Ferenc református esperes

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett Hella Ferenc református esperes, lelkipásztor, aki ezt sajtótájékoztatón jelentette be szerdán, mondván: megelégelte, hogy az ellenzékhez köthető internetes felületeken őt rágalmazó írások jelennek meg.

Horváth-Balogh Attila

Két korábban közölt írásról van szó, valamint egy hasonló tartalmú Facebook-posztról, az utóbbi tegnap került fel az Éljen VárosuNk! profiljára. Az említett poszt szerzője azt sugalmazza, hogy Hella Ferenc és két másik közéleti személyiség, illetve az általuk képviselt szervezetek a HACSuNK közösségi helyi akciócsoporton keresztül kapott támogatásokért cserébe személyes kiállásukkal segítik Cseresnyés Péter fideszes országgyűlési képviselőjelölt kampányát, így a támogatás kvázi „hálapénz”. 

 

Hella Ferenc a sajtótájékoztatóján kijelentette: ez ügyben is megteszi a szükséges jogi lépéseket. Az ehhez hasonló igaztalan megnyilvánulásokat szerinte nyilvánvalóan a kampány motiválja. A református esperes azért sem érti a lejárató célú, félrevezető írásokat, mert az említett cikkek kapcsán már jelentek meg helyreigazítások az érintett médium weboldalán.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában