Frissen Zalából

2022.03.02. 07:30

Felajánlotta a fotókiállítás képeit a Zalai Hírlap a megyei kórháznak

Lapunkban 2016 óta közöljük a „Mert az Ön faluja is rajta van a térképen!” turisztikai sorozatot, amelyben zalai falvak történelmét, épített örökségét, a környék természeti szépségeit, a ma embere alkotásait tárjuk az olvasó elé.

ZH

A fizioterápiára is kerültek képek

Forrás: Kórház

2018-ban az első 116 település riportjait mutattuk be a Zalai tájakon riportkönyvben, majd ezzel a címmel rendeztünk kiállítást a sorozat 2019-ben készült 32 riportjának képeiből és az utazások alkalmával a csodálatos zalai tájról megörökített fotókból. A kiállítás látható volt a zalaegerszegi Hevesi-színházban, a nagykanizsai Hevesi-iskola galériájában, Lentiben a művelődési központban, Keszthelyen a színházban, majd Kisgörbőn. 

 

A képeket most felajánlottuk a megyei kórháznak, hogy a szép zalai táj hangulatával járuljunk hozzá a betegek gyógyulásához. A kórház a Győrffy István által készített fotókat a neurológián, a traumatológia ambulancián és a pózvai krónikus belgyógyászaton helyezte el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában