Frissen Zalából

2022.02.18. 15:00

Újabb nevezők regisztráltak a Tündérszépek versenyre

A Tündérszépek versenyre újabb bájos hölgyek neveztek, akik közül ezúttal a zalaszentgróti Kocsis Déliát, a nagykanizsai Hegedüs Henriett Katát és Vadász Laurát mutatjuk be.

Benedek Bálint

A nagykanizsai, 24 éves Vadász Laura fegyvere a pozitív

Kocsis Délia 20 éves, 2019-ben már elindult a szépségversenyen. Akkor a megyei fordulót megnyerte, s újra szeretné átélni a versenyen szerzett élményeket. 


– Zalaegerszegen kisgyermeknevelő végzettséget szeretnék szerezni – mesélte. – Imádok a gyerekekkel foglalkozni, szerencsésnek érzem magam, hogy olyan hivatást találtam, amire nem munkaként tekintek. 

Kocsis Délia 20 éves, 2019-ben már indult szépségversenyen, s újra át szeretné élni az ott szerzett élményeket

Délia odafigyel a megjelenésére, korábban rendszeresen sportolt, kipróbálta a labdarúgást, a karatét és atletizált, mostanában otthon edz. 


A nagykanizsai származású, 22 éves Hegedüs Henriett Kata nyolc éve Grazban él. A Karl-Franzens Egyetemen magyar–német és török–német fordító szakon tanul. A 173 centiméter magas lány régóta dédelgetett vágya, hogy egy nívós szépségversenyen szerepeljen. Mindig is motiválta a verseny, célja a győzelem, nem szeret veszíteni. Kalandvágyó és nyitott személyiségként írta le magát, aki szereti magán a természetes göndör haját. 

Hegedüs Henriett Ausztriában él, magyar– német és török–német fordító szakon tanul

A kanizsai Vadász Laurát sokan ismerik, hiszen a nagypostán mosolyog az ügyfelekre. Azt vallja, a pozitív kisugárzása a fegyvere. A 24 éves és 175 centiméter magas hölgyet barátai, kollégái és szülei beszélték rá, hogy nevezzen. Nagyon várja a fényképezést, hiszen korábban mindegyik nevező erre az élményre tekintett vissza a legszívesebben. 


Országos szépségversenyünkre még nevezhetnek a 18–29 év közötti hölgyek, regisztrálni a zaol.hu oldalon keresztül is elérhető tunderszepek.hu felületen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában