Tündérszépek 2022

2022.02.19. 11:00

Tündérszép visszatérő: Kocsis Délia másodszor indul a szépségversenyen (videó)

Pénteken délután folytatódott a Tündérszépek zalai versenyzőinek fotózása. Ezúttal Kocsis Déliáról készültek profi képek Pezzetta Umberto által.

Rákos Bianka

Pezzetta Umberto és Kocsis Délia a Zalai Hírlap műtermében Fotó: Fehér Márk

A zalaszentgróti lánynak már nem idegen a szépségverseny, hiszen 2019-ben már megmérettette magát. Akkor - a közönségszavazatok alapján - első helyezett lett. Délia elárulta, pozitív élményként emlékszik vissza a három évvel ezelőtti versenyre, így ismét szerette volna kipróbálni magát.

 

- Idén sokkal magabiztosabban érkeztem, s ismét nagyszerűen éreztem magam - tette hozzá a versenyző. Szerinte azért érdemes neveznie a zalai lányoknak, mert nemcsak szuper fotókon szerepelhetnek, de a verseny által sok önbizalmat is szerezhetnek.

 

A 20 éves Délia jelenleg a zalaegerszegi Deák Ferenc Technikumban tanul gyermekgondozónak. Hobbija a sütés, azon belül főleg tortákat készít.

 

2022-es Tündérszépekre még nem zárult le a nevezés, folyamatosan várjuk a 18-29 év közötti hölgyek jelentkezését. Akár saját portfólióval is nevezhetsz, ám ha még nem volt szerencséd egy profi fotós kamerája előtt szerepelned, ezt a lehetőséget ingyen biztosítjuk számodra! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a versenyzőket. A megyei fordulóba maximum harminc lány juthat be, ezért sem érdemes sokáig halogatni a nevezést.

A részletekért és a nevezésért látogass el a tunderszepek.hu oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában