Második alkalommal

2022.02.13. 13:09

Royal Dance gála a zalaegerszegi Art moziban

Második alkalommal adott egész estés műsort a zalaegerszegi Royal Dance Studio és Sportegyesület szombaton az Art moziban. A gálán a tánciskola összes tagja, csoportja fellépett, így szóló-, duo- és csoportos formációkat láthatott a közönség, s egy tánc erejéig a generációk is összeálltak.

Mozsár Eszter

20220212 Zalaegerszeg Royal Dance gála műsor Katona Tibor KT Zalai Hírlap ZH

Bóha Zsanett 2015-ben alapította meg tánciskoláját, majd két évvel ezelőtt, 2020-ban egyesületté alakultak. Jelenleg 200 főt oktatnak különböző korosztályú csoportokban az óvodástól a felnőttekig. Zalaegerszegen 11 csoport (1 ovis, 3 mini, 3 gyerek, 3 junior és egy felnőtt) táncol, míg januárban további két csoport, egy gyerek és egy junior alakult Lentiben.

 

A tagok a show és látványtánc során számos stílussal ismerkednek meg, valamint az oktatásban nagy hangsúlyt kap az akrobatika. Az egyesület tagjai számos országos és nemzetközi versenyen szerepeltek sikerrel. Az órákon a tánc mellett nagy hangsúlyt fektetnek a mozgáskoordináció és a ritmusérzék fejlesztésére, s megtanulják a helyes testtartást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában