Méhecskék, orvosok, törpék

2022.02.28. 10:00

"Flúgos" farsangi futamot rendeztek Zalakaroson (videó)

A Zalakarosi Futrinkák Sportegyesület tagjai a Farsangi Futrinkák Futammal, egy vidám, jelmezes "átmozgatással" csatlakoztak a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház szervezésében megrendezett XIV. Országos Farsangi Fánkfesztiválhoz.

Horváth-Balogh Attila

Szabadicsné Madaras Katalin a társai segítségével rajtolt el

Forrás: Gergely Szilárd

Az egyesület elnöke, Szabadicsné Madaras Katalin elmondta: idén rendezték meg első alkalommal, hagyományteremtő céllal a farsangi futást, mely nem verseny, hanem könnyed, laza együttlét, amolyan igazi bulifutás. Farsangról lévén szó, csak az nevezhetett, aki jelmezben, vagy legalábbis álarcban vágott neki a 8 kilométeres távnak. Körülbelül 90 fő - hupikék törpikék, orvosok, méhecskék és még sorolhatnánk - indult el a Karos Korzótól, hogy a Karos Spa, Behiák és a parkerdő érintésével visszatérjen a Korzóhoz. Szabadicsné Madaras Katalin maga is nekivágott a távnak, de csak egy részét teljesíthette - pár hete egy műtéti beavatkozáson esett át, ezért most kénytelen volt kerekesszékben elrajtolni a társai segítségével, akik vállalták, hogy egy darabon tolják.  

 

Körülbelül 90 fő a legkülönfélébb jelmezekben vágott neki a 8 kilométeres távnakForrás: Gergely Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában