Demonstráció

2022.01.23. 12:13

Tüntetés Zalaegerszegen: A Mi Hazánk tiltakozik a Covid-diktatúra ellen

Mindenki szabadon dönthessen arról, beoltatja magát a Covid ellen, s az oltáshoz fűződő korlátozások megszüntetését is követelik.

Arany Gábor

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Erről is beszélt érdeklődésünkre Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese, aki részt vett a pártja által szombaton délután a megyeszékhelyi Dísz téren rendezett tüntetésen. Arról is beszélt, hogy a multik pénzszivattyúja helyett az ország gazdasági önrendelkezését kívánják megteremteni. Ebben kiemelkedő szerepet szánnak a mezőgazdaságnak, az élelmiszeriparnak és a turizmusnak. A korrupció, a politikusbűnözés felszámolását is hangsúlyozta. Ehhez megszüntetnék a képviselők mentelmi jogát és dupla büntetéssel sújtanák a bűnöző politikusokat. A cél elérése érdekében szükség van a korrupcióellenes ügyészségre, de hazánk nem csatlakozna a hasonló uniós szervezethez, tette hozzá. 

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A párt városi elnöke, Farkas Attila beszédében kiállt az oltatlanok jogfosztása, a Covid-diktatúra ellen, mert a kormány intézkedési sokakat sodornak kilátástalan helyzetbe.

A rendezvényen bemutatkozott országgyűlési képviselőjelöltként Kiss Ferenc, aki a Zala 1. számú választókerületben indul. A szabadtéri megmozdulást lakossági fórum követte a Dísz téri irodaházban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában