Még több tartalommal

2022.01.16. 11:25

Rendezvényeket is tartanak a piacnapokon Újudvaron

Szombaton ismét várta a vásárlókat az újudvari termelői piac.

Horváth-Balogh Attila

A rigyáci Schveiger Istvánné finomabbnál finomabb sajtokat hozott a piacra Fotó: Horváth-Balogh Attila

Hidegek mostanában a reggelek és a január amolyan „pihenőidő” az ünnepek után, talán emiatt kevesebb árus jött el a piacra, mint máskor szokott, de így is érdemes volt kilátogatni. Huszár Lászlóné piacfelügyelő tapasztalatai szerint a február már erős szokott lenni, de a jövőben rendezvényekkel is szeretnék „megtámogatni” a piacot.

 

– Minden hónap 3. szombatján rendezzük meg a termelői piacunkat és ezt a hagyományt folytatni szerEtnénk idén is – hallottuk Huszár Lászlónétól. – Hiszen azt tapasztaljuk, nagy igény van rá, sokan még a közeli Nagykanizsáról is kijönnek a piacra, aminek sajátos a hangulata itt, a templom közelében. Megkezdi a munkát az önkormányzatnál a kulturális referensünk, Kovács Brigitta is, akinek a kreativitására nagyon számítunk, szeretnénk az év éppen aktuális időszakához, ünnepeinkhez igazítva rendezvényeket (például húsvét előtt tojásfestést a gyerekeknek) is tartani a piacnapokon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában